Otvorenie zrekonštruovaného Obvodného oddelenia PZ v Podolínci

12.11.2010 Stará Ľubovňa

Viceprezident Policajného zboru Ľubomír Ábel v pondelok 15. novembra 2010 slávnostne otvorí zrekonštruovanú budovu Obvodného oddelenia PZ v Podolínci.
Nové OO PZ Podolínec otvorí viceprezident o 12:00 h v jeho sídle na Lesnej ulici č. 8 v Podolínci.
Slávnostného otvorenia sa zúčastni aj vedenie Krajského riaditeľstva PZ v Prešove, Okresného riaditeľstva PZ v Starej Ľubovni, primátor Podolínca a prednostka Obvodného úradu v Starej Ľubovni.
Budovu obvodného oddelenia získalo Krajské riaditeľstvo PZ v Prešove v roku 2007 a to zámennou zmluvou so Štátnymi lesmi TANAPu. Samotná rekonštrukcia sa začala v auguste 2008 a ukončená bola o rok neskôr. Podmienky, ktoré boli pre prácu policajtov na tomto obvodnom oddelení vytvorené spĺňajú všetky európske štandardy moderného policajného oddelenia. Policajti tak majú vytvorené najlepšie podmienky pre svoju prácu, takže aj občania môžu od nich očakávať kvalitné výsledky práce čo sa týka služby občanom. Do územnej pôsobnosti OO PZ Podolínec okrem samotného mesta v ktorom sídli, patria aj obce Haligovce, Kamienka, Lesnica, Lomnička, Stráňany, Veľká Lesná, Veľký Lipník, Nižné Ružbachy, a Vyšné Ružbachy.
 

Vyberte región